Avigilon VideoManagementSysteem

Unieke functies zoals Appearance Search en Focus of Attention maken het Avigilon VMS uniek. 

Avigilon is voortdurend bezig met het uitbreiden van haar geavanceerde videoanalyse portfolio. Vanuit de markt is een groeiende vraag om beveiligingsuitdagingen op te lossen met videoanalyse technologieën.

ACC 7 introduceert een nieuw concept in live videomonitoring, "Focus of Attention", dat gebruikmaakt van AI en videoanalysetechnologieën om te bepalen welke informatie belangrijk is en moet worden gepresenteerd aan beveiligingsoperators.

Ons specialisme? Systeemintegratie!

Wij vertellen u graag over de mogelijkheden bij een nieuw CCTV-netwerk, renovatie of uitbreiding van een bestaand systeem.

Control Center VideoManagementSysteem

De Control Center Avigilon serversoftware is de applicatie die bewakingsgegevens van met een netwerk verbonden camera's en encoders registreert en opslaat. De opgenomen gegevens worden vervolgens verzonden naar de Avigilon Control Center clientsoftware zodat u ze kunt analyseren. 

    IndigoVision is de ontwikkelaar en fabrikant van complete videosecurity-oplossingen

    Avigilon

    ACC biedt een volledige aanvulling van ondersteunende AI-videoanalyses voor gezichtsherkenning in een eenvoudig te implementeren en betaalbare technologie.

    ACC verbetert de forensische mogelijkheden met de mogelijkheid om een ​​Appearance Search uit te voeren vanaf een geüploade afbeelding. Dit verrijkt tegelijkertijd Appearance Search doordat de geüploade afbeeldingen kunnen worden gebruikt om zoekopdrachten te starten voor zowel mensen als voertuigen, buiten de traditionele fysieke beschrijvingen.

    Copyrights  |  Ontwikkeling door NetSolid Sights