Draadloze transmissie

QCAT Draadloze transmissie

Soms is een draadloze verbinding voor overdracht van videosignalen of telemetrie de beste oplossing. Onze hoogwaardige radiosystemen zijn speciaal ontworpen voor snelle, betrouwbare en beveiligde overdracht via de vrijgegeven 5.8Ghz band.

Sitesurvey

Bij draadloze techniek zijn bandbreedte en kwaliteit de belangrijkste ontwerpcriteria, evenals het aantal camerasignalen. Met dergelijk parameters bepalen we de keuze voor de benodigde apparatuur. Maar zonder sitesurvey kunnen we voor verrassingen komen te staan.

Doordat we verbindingen vooraf inmeten en advies geven over de geschiktheid van een radio-ontwerp, voorkomen we dure en tijdrovende trajecten. We houden daarbij rekening met de topografie, het frequentieplan en andere factoren.

De draadloze apparatuur in ons programma is van Wavesight.

Wavesight

Wavesight is fabrikant en leverancier van draadloze outdoor punt-punt en multipunt beveiligde communicatieoplossingen voor de overdracht van data, spraak en video. De radiosystemen leveren een hoogwaardige beveiliging en een lage latency en zijn bij uitstek geschikt voor moderne CCTV beveiligings- en bewakingsinstallaties.

Copyrights  |  Ontwikkeling door NetSolid Sights