Merken

Van toegevoegde waarde ben je alleen als je ook een goed product levert. Daarom leveren we alleen hoogwaardige producten voor glasvezel-, coax-, en draadloze technieken van de meest innovatieve en vooraanstaande leveranciers.

Als Q-CAT Trading zijn we merkonafhankelijk. We kiezen dus altijd waar de toepassing het beste mee gediend is. Dat is onze kracht. We hebben bovendien multi-vendor producten voor bijna elke gewenste transmissiebehoefte. En ook het besturen ervan behoort tot onze specialiteit.

Q-CAT Nederland & Trading - Wavesight

Wavesight

Wavesight is fabrikant en leverancier van draadloze outdoor punt-punt en multipunt beveiligde communicatieoplossingen voor de overdracht van data, spraak en video. De radiosystemen leveren een hoogwaardige beveiliging en een lage latency en zijn bij uitstek geschikt voor moderne CCTV beveiligings- en bewakingsinstallaties.

Q-CAT Nederland & Trading - Comnet Networks

Comnet

ComNet is onze leverancier van alle denkbare transmissieapparatuur voor video, audio, data- en netwerkoplossingen in de beveiligings- en CCTV-markt en industriële automatisering. Alle ComNet-producten zijn ontworpen voor gebruik in een industriële omgeving en hebben levenslange garantie.

Q-CAT Nederland & Trading - IndigoVision

IndigoVision

IndigoVision is ontwikkelaar en fabrikant van complete video-oplossingen. Het programma loopt van camera’s tot en met recorders en managementsoftware. De kwaliteit, prestaties en stabiliteit worden door dit brede aanbod optimaal gewaarborgd.

Q-CAT Nederland & Trading - KBC Networks

KBC Networks

KBC Networks is leverancier van industriële transmissieapparatuur met kwaliteit en bedrijfszekerheid hoog in het vaandel. Naast de bekabelde oplossingen voor spraak, data en video levert KBC ook apparatuur voor het streamen en versleutelen van livevideo over 3G/4G.

Copyrights  |  Ontwikkeling & Hosting door NetSolid